Serveis

Iconos web queralt robotDispensació robotitzada de medicaments

Oferim la màxima seguretat i rapidesa en la dispensació del producte. Disposem de 10.000 referències de medicaments.

Iconos web queralt consellConsell i atenció farmacèutica

Acompanyem tota dispensació de medicament del nostre millor consell i ens preocupem per l’evolució del teu tractament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iconos web queralt tarjeta

 

Serveis personalitzats

Targeta de fidelització client Farmactiva (gratuïta): acumula punts amb les compres de parafarmàcia presentant-se en la teva Farmàcia Club Farmactiva.

Targeta nadó Farmactiva (gratuïta): des de l’embaràs de la mare t’oferim descomptes i diversos avantatges presentant aquesta targeta a la teva Farmàcia Club Farmactiva.

Targeta regal Farmactiva.

Canastretes pel nadó i la mare.

Iconos web queralt dispesacioSPD (Sistema Personalitzat de Dosificació)

Si tens dificultats per seguir correctament la pauta de medicació, us oferim la possibilitat d’organitzar setmanalment la medicació. Cada setmana, en coordinació amb el teu metge, et preparem el teu sistema de dosificació personalitzat i això et permetrà seguir bé el tractament i beneficiar-te del bon ús dels medicaments.

Aquest sistema, constitueix una millora per al pacient en matèria de compliment del seu tractament i proporciona una gran ajuda als familiars que administren la medicació.

Ja pots sol·licitar a la nostra farmàcia el SistemaPersonalitzat de Dosificació de medicaments.

Iconos web queralt formulesFormulació Magistral

La fórmula magistral és un medicament destinat a un pacient individualitzat, preparat pel farmacèutic o sota la seva supervisió, per tal de complimentar exactament una prescripció mèdica de les substàncies medicamentoses seguint unes normes de correcta elaboració i control de qualitat establertes. Al nostre laboratori elaborem medicaments personalitzats per cada pacient.

Laboratior-01

Iconos web queralt homeopatia

Homeopatia

L’homeopatia és un mètode terapèutic que serveix per prevenir, alleujar o curar malalties utilitzant medicaments homeopàtics. És eficaç per prevenir i tractar tant malalties agudes (com la grip, la tos, les crisis de migranya, etc. com cròniques (com al·lèrgies, dermatitis, ansietat…) i infeccions de repetició (gola, oïda, ginecològiques, etc.).

Aquests medicaments, tenen l’avantatge que en general, no presenten contraindicacions amb altres medicaments i es poden recomanar a tot tipus de pacients (polimedicats, nens, embarassades…).

Oferim solucions naturals per a cada problema de salut. Consulta’ns a la nostra farmàcia i t’aconsellarem amb les millors marques del mercat: Boiron DHU, Labcatal, Iberhome, Sals de Schüsler, etc.

homeopatia

Iconos web queralt presio arterialAnàlisis clínics, control de pes i pressió arterial

Sense cita prèvia i amb cinc minuts determinem nivells de: Colesterol total, HDL, LDL, triglicèrids, nivells de sucre en sang, creatinina, àcid úric amb el mètode Reflotron- COBAS (Roche-Diagnostics). A més de la determinació de Risc Cardiovascular, Grup sanguini i Rh, proves d’embaràs.

Control de l’evolució del pes corporal i pressió arterial.

presion

Analítiques d’aigües

Vol saber l’aigua que beus? Determinació de potabilitat de l’aigua, ja sigui d’aixeta, de dipòsit, de font, de pou o de piscina. Porta’ns l’aigua a la nostra farmàcia en un envàs estèril que li proporcionarem.

Aigua-01

Iconos web queralt infantilDietètica infantil i adults

T’oferim una cuidada selecció dels millors productes per la mare i el bebè. Som especialistes en buscar, provar i seleccionar les millors marques i productes de qualitat perquè tinguis la millor experiència en la teva maternitat (Blemil, Blevit, Nutriben, Almiron, Pediasure, Meritene, complements vitamínics per la vida diària i l’esport, entre altres).

A més a més, si tens dubtes, nosaltres estem a la teva disposició per ajudar-te.

Bebe-01

Iconos web queralt nutricosmeticaDermofarmàcia-Nutricosmètics

T’oferim una solució especial per a la teva pell i et proposem l’últim en nutricosmètica per a què et cuidis des de l’interior. A Farmàcia Queralt considerem que una part molt important de la salut és trobar-se bé amb si mateix. Per això, disposem d’una gama de marques líders en cosmètica. Totes elles testades en pells sensibles i amb una eficàcia demostrada (Acofarderm, Avène, Boots, Eucerin, Germinal, Isdin, La Roche Possay, Mustela, Neutrògena, Piz-buin, Somatoline, Roc, Sebamed, Suavinex, Vichy, entre altres).

La nostra farmacèutica experta en dermofarmàcia l’assessorarà sobre els productes més innovadors i els que millors s’adapten a les teves necessitats, tant per millorar la seva bellesa com per prevenir problemes associats a la pell i al cabell.

dermofarmacia

Iconos web queralt homeo

Fitoteràpia – Aromateràpia 

La fitoteràpia estudia l’ús de plantes medicinals i els seus derivats amb finalitat terapèutica, sigui per prevenir, alleujar o per curar malalties. Les espècies vegetals que se solen utilitzar són des de fulles fins a tiges, des de plantes herbàcies fins a arbres i des d’espècies marines fins a terrestres. Normalment s’utilitza en forma de solucions líquides o de comprimits d’extractes de la planta.

L’aromateràpia és una disciplina terapèutica que aprofita les propietats dels olis essencials extrets de plantes aromàtiques per retornar l’equilibri i harmonia del cos i de la ment pel benefici de la nostra salut i bellesa. L’aromateràpia no reemplaça a la medicina tradicional sinó que l’acompanya i fa que els seus efectes siguin més ràpids i duradors perquè arriben a l’arrel emocional.

fitoterapia

Iconos web queralt dietista

Servei de nutricionista diplomada

Farmàcia Queralt està molt compromesa amb la nutrició i la dietètica. Proporcionem dietes i recomanacions nutricionals en funció de les necessitats que ens presenten els pacients. A més a més, comptem amb una gran varietat de productes dietètics recomanats.

Som especialistes en nutrició i el nostre objectiu és ajudar a aquelles persones que ho desitgin a mantenir hàbits saludables d’alimentació.

Si tens algun dubte sobre la dieta més adequada per tu o simplement desitges perdre pes, pots accedir al nostre servei de nutrició personalitzat demanant cita prèvia a través de la nostra farmàcia.

nutricionista

Iconos web queralt analisis capilarServei d’anàlisi capil·lar

La salut del teu cabell en mans de l’especialista en tricologia. L’anàlisi capil·lar és la base imprescindible per realitzar un bon diagnòstic, després del qual es podrà determinar un tractament adequat a cada alteració capil·lar amb les marques més destacades del sector (Klorane, Pilexil, Pilfood, Rueber, entre d’altres).

Capilar-01

Iconos web queralt abuelitosOrtopèdia i ajuts dinàmics per a la gent gran

Oferim el millor consell i un ampli catàleg de productes per a cada cas concret (Anota, Farmalàstic, Futuro, Leco, Medilast, Scholl, tensiòmetres, termòmetres, entre d’altres). Consulta’ns!

aabu-01

Iconos web queralt opticaÒptica

Trobar la solució perfecta per la teva visió. Col·liris, pomades i gels oftàlmics, complements vitamínics per la salut ocular, ulleres de presbícia, entre d’altres.optica-01

Iconos web queralt veterinariaVeterinària

Perquè també tenim cura de la salut i de la higiene dels teus animals de companyia.

Iconos web queralt punt sigrePunt Sigre

Treballem per a què, entre tots, sigui més fàcil cuidar del nostre planeta. Els envasos buits i les restes de medicaments que ja no són necessàries s’han de dipositar al punt SIGRE de la farmàcia. D’aquesta manera es garanteix que els residus rebran un tractament adequat perquè no faci mal al nostre entorn.

Per cuidar de la nostra salut i de la del medi ambient és imprescindible utilitzar els medicaments de forma responsable. Una bona manera és revisar periòdicament la farmaciola domèstica per no acumular medicaments innecessaris.

ATENCIÓ: no es poden dipositar agulles, termòmetres, gases, productes químics, radiografies o piles.

Farmàcia TAR

El Programa TAR (Test d’Antígens Ràpid) és una proposta conjunta del Departament de Salut i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC) per a facilitar la realització de test de manera àgil i així tallar quant abans les cadenes de transmissió en els centres educatius.


Aquest test gratuït, ja que és finançat pel sistema públic de salut, es realitza en les farmàcies i amb la supervisió d’un professional farmacèutic. Les persones incloses rebran una carta del centre educatiu on se’ls indicaran els passos a seguir. També trobaran la prescripció de la prova diagnòstica TAR en el seu pla de medicació en La Meva Salut.

Servei de consultes i comandes per Whatsapp

Tenim disponible el servei de whatsapp per consultes i encàrrecs a la nostra farmàcia! ⁣Estàlvies cues i temps.

Ara pots fer els teus encàrrecs de parafarmàcia des del teu telèfon mòbil. No dubtis a escriure’ns! Demana els teus productes via WhatsApp.