Reforç del sistema immunitari: consells i recomanacions.

Amb l’augment de la conscienciació sobre les amenaces relacionades amb les infeccions, cada vegada hi ha un percentatge més elevat de persones que busquen maneres de reforçar el seu sistema immunitari.  

I una de les maneres més eficients de crear immunitat és amb els hàbits saludables. La incorporació d’aquests hàbits en la rutina diària són elements claus per poder obtenir una immunitat forta.  

Quan es tracta de combatre virus o infeccions, no n’hi ha prou només amb rentar-nos les mans correctament, hem d’introduir una sèrie d’elements saludables que ajudaran al nostre organisme a funcionar de manera òptima.  

Si vols saber com reforçar el teu sistema immunitari, les nostres recomanacions t’interessen!   

  1. Activitat física. Fer exercici és un hàbit beneficiós per estimular el sistema immunològic. Estar actiu ajuda a disminuir les hormones que provoquen l’estrès, i d’aquesta manera redueixes les possibilitats de ficar-te malalt. Qualsevol tipus d’activitat esportiva suma i ajuda a reforçar el teu sistema immunitari. Realitzar exercici físic és beneficiós tant  pel teu cos com per la teva ment. Mou-te!  
  1. Vigila amb l’estrès. La salut immunològica i la salut mental van de la mà, està demostrat que l’estrès constant pot afectar negativament el teu sistema immune. L’ansietat, l’estrès, o la fatiga són factors que ens tornen més susceptibles a contraure infeccions. Les emocions i el nostre organisme han de mantenir una relació sana i estable.  
  1. Dieta equilibrada i completa: la dieta mediterrània. A través dels aliments podem fer front als virus i les infeccions. Una dieta rica amb fruita, verdura i grasses saludables té un alt contingut de nutrients que ens ajuden a reduir la inflamació i a la vegada a combatre les infeccions. Si creus que a més a més de la dieta necessites més micronutrients, parla amb un professional sobre quin suplement ajudarà correctament el teu cos.  
  1. Dorm bé. Dorm les hores que necessita el teu cos i descansa. Dormir és necessari, quan una persona no descansa correctament o no dorm les hores suficients, el seu cos produeix hormones perjudicials, les que provoquen estrès. Intenta dormir 7 hores descansant de manera òptima.  
  1. Ment positiva. Intenta pensar amb positiu sempre que puguis i el sistema immune t’ajudarà a eliminar amenaces. L’actitud positiva és molt important en aquesta vida!  

Ara que ja tens els nostres trucs i recomanacions, ja pots lluitar contra els constipats! Intenta adoptar aquests hàbits saludables a la teva rutina diària i veuràs com el teu sistema immunitari i la teva ment en surten reforçats.   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.