Recomanacions per evitar el contagi dels polls

Benvinguts al nostre bloc,

Arriba la tardor, la volta a l’escola i els polls.

Els polls són petits insectes que s’allotgen en el nostre cuir cabellut que ens fa la vida impossible, s’adhereixen al nostre cabell gràcies a les seves potes.

Els polls poden allotjar-se en el cabell fins a un mes, el seu objectiu és alimentar-se i reproduir-se, i tot això pot generar bastants molèsties, com a picors i fins i tot ferides.

Principalment se solen detectar perquè els polls ens produeixen petites picades i això és el que ens genera picor. També se sol tenir sensació que alguna cosa camina pel pèl, volar no volen però es passegen per tot el cabell.

La veritat que els polls i llémenes són tant habituals com desagradables, sobretot a la tardor i amb la volta a l’escola, encara que cada vegada més poden aparèixer a qualsevol moment de l’any, com a l’estiu en anar als campaments.

¿Que heu de fer per evitar el seu contagi?

Be, doncs, sempre que rebeu una circular en l’escola, realitzeu una revisió a fons, aneu a la recerca de polls i llémenes en els vostres fills.

En cas de tenir polls és recomanable rentar bé la roba de llit, coixins, pintes…

Sobretot expliqueu als teus fills la importància de no compartir gorres, diademes, cintes de pèl, etc.

Utilitzeu productes per evitar-los, des de repel·lents fins a xampú i locions per eradicar-los, trobareu una gran varietat en la nostra farmàcia. És molt important que sigui el producte adequat, demaneu-nos consell.

Passeu la llemenera(pinta per treure les llémenes i els polls) diàriament per evitar sorpreses, és un bon mètode preventiu.

Realitzeu revisions separant el cabell i així evitant la possible existència de llémenes i polls.

A la nostra farmàcia podeu trobar tractaments adequats per al cabell dels més petits. Avui en dia els productes específics pels polls no fan malbé el cabell, en la nostra farmàcia podeu trobar tractaments no agressius i altament eficaços.

Moltes gràcies per llegir-nos i fins al proper post.