Prepara la teva pell per a l’estiu

La pell sofreix durant tot l’any les condicions climàtiques que es donen durant les quatre estacions: el fred de l’hivern, el vent de la tardor, la sequedat de la primavera i les radiacions solars de l’estiu. Quan arriba el bon temps hem de preparar-la per gaudir al màxim d’un bronzejat lluminós.

Hi ha parts del nostre cos que han estat protegides per la roba dels raigs solars durant mesos. Aquestes zones requereixen major atenció i majors cures preventives.

Exfoliació

L’objectiu principal de l’exfoliació és potenciar la regeneració cel·lular. Permet aportar lluminositat, homogeneïtzar el to de la pell i deixar-la suau. En eliminar les cèl·lules mortes que obstrueixen la superfície, la pell està molt més receptiva per rebre els principis actius de qualsevol producte o absorbir vitamines. D’aquí la importància de realitzar diverses exfoliacions corporals de cara a l’estiu.

L’ exfoliant s’ aplica a la dutxa amb una esponja o guant de ràfia que ajudi a estendre els grànuls bé. També existeixen altres tipus d’ exfoliant, de textura en gel, que són menys agressius i podem utilitzar-los diàriament com a gel de dutxa.

El secret d’una bona exfoliació consisteix a aplicar moviments circulars de baix a dalt. Amb aquests massatges, polim la superfície de la nostra pell sense que apareguin irritacions.

Després de l’exfoliació us recomanem utilitzar una bona crema hidratant.

L’exfoliació abans del bronzejat estimula la producció de col·lagen i elastina.

Recorda que existeixen diferents tipus d’ exfoliant per a diferents tipus de pell.

Nosaltres t’aconsellarem, visita’ns!