Pregunta’ns com deixar de fumar. Sabem com ajudar-te!

A Farmàcies Queralt volem iniciar un 2016 de manera saludable! Per això, us animem a deixar aquest mal hàbit a tots aquells que fumeu.

 

No és fàcil lliurar-se del tabac, segurament fumar ha passat a formar part de la teva vida i de la forma de relacionar-te amb l’entorn. No consisteix només en prendre una decisió; requereix iniciar un procés per tal de desencadenar-te d’aquest camí que has recorregut fins al dia d’avui. És una tasca difícil i implica un esforç, però no és impossible. Malgrat que no hi ha cap fórmula miraculosa per aconseguir-ho, nosaltres et podem donar un cop de mà!

BENEFICIS

En primer lloc, has de saber que deixar de fumar aporta beneficis importants per a la salut a curt i a llarg termini i a qualsevol edat. Aquests són alguns motius que et proposem perquè apartis aquest terrible hàbit de la teva vida:

  • Els ex fumadors viuen més temps que les persones que continuen fumant.
  • Deixar el tabac redueix el risc de patir multitud de malalties: càncer de pulmó, infarts…
  • Millor alè
  • Dents més blancs
  • 
Les activitats quotidianes, com pujar escales, no et deixaran sense aire
  • Disminuiràs la despesa ocasionada pel tabac i sentiràs que tens un major control de la teva economia.
  • (…)

Si les teves raons per deixar de fumar pesen més que les raons per continuar fumant, anima’t i prepara’t per deixar-ho! No coneixem ningú que s’hagi penedit d’haver deixat de fumar i, en canvi, sí que hi ha moltes persones que s’han penedit de no haver-ho fet a temps. Ni res ni ningú no pot fer-ho per tu. Pensa en tot el que guanyaràs quan deixis el tabac.

Demana cita a la nostra farmàcia, sabem com ajudar-te!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.