Excursions en bicicleta, esport a l’aire lliure

Benvinguts de nou al nostre bloc,

Avui us parlarem de la pràctica d’anar amb bicicleta a l’aire lliure, dels beneficis que té per al nostre cos.

Aquest tipus d’activitat és un exercici ideal per enfortir i tonificar els músculs de les cames al mateix temps que impliquem altres àrees com el pit, l’esquena ….

Muntar en bicicleta és un magnífic exercici cardiovascular. És una activitat molt completa, ja que impliquem a tot el cos per realitzar-la, des de l’esquena fins a les natges.

Segons estudis, pedalant 10 minuts aconseguirem una millora en les nostres articulacions, amb 20 minuts reforcem el sistema immunitari i durant 30 minuts el nostre sistema cardiovascular.

Podem trobar recorreguts per gaudir amb família o els amics. És imprescindible anar ben equipat per solucionar els petits problemes que es puguin presentar.

Cal no oblidar portar la roba i calçat adequat, aigua, mòbil per si sorgeix cap problema, mapa de la zona, i sobretot una petita farmaciola amb:

Aigua oxigenada, gases, esparadrap, tiretes, antisèptic, protector solar i Aromalgic.

Aromalgic és un oli natural que tenim a la nostra farmàcia que serveix per fer massatges és en cas de sentir rigidesa als músculs o articulacions durant l’exercici o abans  d’un esforç físic important.

Si voleu més informació, visiteu-nos a la nostra farmàcia.

Gaudiu de l’esport a l’aire lliure amb precaució!