Encara no coneixes el Ginkgo Biloba?

És un arbre particularment resistent que gaudeix d’una longevitat excepcional. De les seves fulles, que tenen una forma característica i es tornen daurades a la tardor, es deriva el seu sobrenom “l’arbre dels mil escuts”.

Les propietats de les fulles de Ginkgo Biloba tenen molts efectes positius sobre el nostre organisme. Les llavors d’aquest arbre a més semblen tenir substàncies que són capaces d’eliminar certs bacteris infecciosos i fongs, encara que també compten amb toxines perjudicials per al cos, per la qual cosa l’ús d’aquestes llavors és menys freqüent.

En termes de cura de la pell, aquest ingredient sovint es pot trobar en cremes de dia i sèrums. També s’ha demostrat que l’extracte de Ginkgo Biloba és particularment bo per a estimular el drenatge limfàtic, la qual cosa redueix l’aparença de les bosses inflades. Aquest ingredient és especialment eficaç en cremes per als ulls. Les recerques també indiquen que quan s’aplica tòpicament, el ginkgo biloba pot ajudar a millorar l’elasticitat de la pell, hidratar l’epidermis i augmentar la renovació cel·lular.

Els estudis també suggereixen que el Ginkgo Biloba pot ajudar a bregar amb símptomes d’estrès agut, un factor important per a l’envelliment prematur de la pell. A més s’ha demostrat que augmenta la circulació, la qual cosa suggereix que podria ajudar a millorar l’aparença de la pell cansada, avorrida, així com ajudar a combatre la rojor gràcies als seus alts nivells de flavonoides.

No podem obligar que el ginkgo també és beneficiós per a la memòria i la capacitat d’aprenentatge. Les seves fulles ajuden a millorar les funcions cognitives i afavoreixen la concentració.

El tractament de Ginkgo Biloba no es recomana per a dones embarassades i lactants. Sense consell mèdic, l’administració de suplements de ginkgo està contraindicada en persones amb hemofília, epilèptics i persones que necessiten cirurgia.

A més, no s’ha de consumir ginkgo en combinació amb un altre anticoagulant, fins i tot si és d’origen vegetal. En cas de dubte, es recomana demanar consell mèdic abans de començar un tractament.

Consulta’ns a la farmàcia per a més informació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.