Els millors tractaments per la caiguda que pots trobar en la nostra Farmàcia

Hola! Gràcies per visitar el nostre bloc.

En aquesta ocasió parlarem sobre els tractaments per la caiguda que pots trobar en la nostra Farmàcia.

Que caigui el cabell és alguna cosa normal i natural, el problema ve quan el cabell que perdem no es regenera. A continuació comentem els tipus de caiguda que existeixen i són més freqüents.

Existeixen diversos tipus de caiguda de cabell entre els quals destacaríem:

  • Alopècia Androgènica: pèrdua del cabell causada per factors genètics.
  • Alopècia areata: pèrdua de cabell en àrees concretes i de forma arrodonida.
  • Alopècia difusa: és la pèrdua progressiva del cabell.
  • Alopècia per malalties.

Tractaments per la caiguda

  • Compostos Vitamínics, formulats per a diferents tipus de caiguda i que aportaran al teu organisme tot el que necessita perquè el teu cabell es regeneri i creixi sa i fort. En la nostra Farmàcia trobaràs compostos específics per a dones i homes. Aquests tractaments són perfectes per a moments en els quals s’aguditza la caiguda del cabell, consulta’ns i t’aconsellarem el més adequat.
  • Locions, formulades per enfortir el cuir cabellut. Aquestes locions s’apliquen directament sobre el cuir cabellut i no és necessari aclarir-les. Plenes de nutrients i vitamines que ens ajuden a enfortir el nostre cabell i a afavorir el creixement d’aquest.
  • Xampús, indicats per cuidar el teu cabell en períodes de caiguda. Utilitzar-los en cada rentada és el complement indispensable. Ens ajuda a enfortir el bulb pilós i tenen un efecte tonificant.

Si tens problemes de caiguda, no dubtis a passar-te per la nostra farmàcia. Som especialistes en el tractament contra la caiguda del cabell i treballem amb les millors marques.

Gràcies per llegir-nos, et convidem que comentis quin tractament de Farmàcia és el que millor et funciona.

Ens veiem en el proper post.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.