Els diferents tipus d’ humor

Avui volem parlar sobre els diferents tipus d’ humor que existeixen segons diferents estudis.Per un costat es pot parlar de l’ humor destructiu i per un altre de l’ humor constructiu.

Les persones amb humor destructiu orienten el seu humor a baixar l’ autoestima dels altres, creant una tensió, barreres i focalitzant els seus comentaris i al·lusions en lo negatiu de la resta de persones. En canvi l’ humor constructiu tracta d’augmentar l’ autoestima i donar suport a les altres persones. Amb ells s’ aconsegueix llimar asprors , trencant barreres i provocant d’ aquesta manera un clima positiu.

Son precisament

Les persones amb baixa autoestima les que utilitzen el sentit de l’ humor destructiu ja que denigrant als demés aconsegueixen sentir-se millor ells mateixos.

Recordeu per lo tant , lo important que es practicar humor constructiu ja que es una via més per estar més a prop de la felicitat no sols amb vosaltres mateixos , sinó també amb totes les persones estimades que us envolten.

Tal i com Deepk Chopra diu: “ Es important que vostè no s’ agafi a vostè mateix amb serio. La vida es una màgica experiència i el somriure i l’ humor son elements essencials per la felicitat”.

Per un altre costat, no podem oblidar que gaudir del bon sentit de l’ humor no es solament bo per la nostra autoestima sinó també per la salut emociona, mental i física sense oblidar el positiu impacte que te sobre el sistema immunològic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.