Cuida de la teva pròstata amb els millors productes

Els trastorns de la pròstata poden manifestar-se en homes de totes les edats, però generalment comencen a aparèixer entre els 40 i 45 anys. Els qui els sofreixen sovint senten vergonya, tendeixen a parlar poc d’aquest tema i comencen a fer-ho només quan els símptomes ja són greus i invalidants.

Els símptomes del tracte urinari inferior varien amb l’edat, passant del 14% en homes de 40 anys a més del 40% en subjectes majors de 60 anys. Els símptomes estan relacionats amb les diferents fases de la micció que inclouen una quantitat d’orina feble, una freqüència alta en la micció diürna i nocturna, i la sensació de buidatge incomplet.

 

Què ho origina?

La causa més comuna és el creixement benigne de la grandària de la pròstata, el qual pot causar una compressió de la uretra i, per tant, causar dificultat per a orinar. No obstant això, també poden existir altres causes, com per exemple:

  • Les alteracions funcionals de la pròstata, de la uretra, de la bufeta o dels esfínters urinaris.
  • La inflamació prostàtica
  • Infeccions del tracte urinari
  • Càncer de pròstata
  • Malalties neurològiques

 

Encara que generalment no són trastorns greus, poden arribar a ser molt molestos, reduint així la qualitat de vida, especialment en els ancians.

 

La nostra recomanació

 Prostyron Advanced dels laboratoris ABOCA es caracteritza per la presència de l’innovador complex molecular natural Xanurin, constituït per diverses substàncies naturals com a lípids esterols (àcids grassos i fitosterols), polifenols, prociclidines i flavonoides, obtinguts a partir de Serenoa, Nabiu vermell americà, llavors de Raïm i Te verd.

 

En particular per a la Serenoa, útil per al benestar de la pròstata, la recerca d’Aboca ha desenvolupat un extracte exclusiu caracteritzat no només pel seu contingut en lípids esterols, sinó també en polifenols.

Xanurin també conté Te verd, que exerceix una acció en el benestar de les vies urinàries, i extracte de llavors de Raïm, útil per al benestar vascular i la protecció contra els radicals lliures, i de Nabiu vermell americà. Completen la seva formulació els olis essencials de Cajeput i Ginebre d’acció antioxidant, capaces de millorar la funció de la pròstata, reduir els símptomes urinaris (LUTS) i el risc d’infeccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.