Consells per prevenir la grip i els refredats

Benvinguts de nou al nostre bloc,

Els termòmetres segueixen descendint i comencem l’any en la farmàcia amb catarros i grips. Si sou dels afortunats que encara no heu tingut el refredat de l’any hem preparat una sèrie de consells per prevenir la grip i els refredats el que queda d’hivern.

Ja ha començat la campanya de vacunació per a la grip però si no heu arribat a temps, potser no és massa tarda, consulteu amb el vostre metge i ell us recomanarà si en el vostre cas segueix sent beneficiós vacunar-vos encara que sigui fora del calendari recomanat, sobretot si entreu dins dels grups de risc.

Consells per prevenir la grip i els refredats

  • Mantenir les mans netes, durant tot el dia estem contínuament tocant materials carregats de virus que traspassem d’uns a uns altres. És molt important rentar-nos les mans i mantenir-les netes sobretot si hem estat en contacte amb persones amb grip, hem viatjat en transport públic, hem estat en llocs molt transitats… No n’hi ha prou amb aclarir-les amb aigua, cal fer-ho amb aigua i sabó.
  • Prendre productes que enforteixin el nostre sistema de defenses, en la nostra farmàcia us assessorarem sobre quin producte és el més indicat.

  “Els més recomanats per a aquesta època són els Probiòtics, Vitamina C, Equinàcia, Pròpolis.”

  • Ventilar, és necessari realitzar en la nostra llar i espais de treball una ventilació diària d’uns 10 minuts.
  • Evitar els canvis bruscs de temperatura, si entrem en un espai amb molta temperatura treure’ns roba i en tornar al fred és molt important tapar-nos bé nas i boca. A casa no és molt recomanable tenir la  calefacció a una temperatura excessiva.
  • Mantenir l’ambient amb la humitat adequada, a l’hivern és freqüent que amb la calefacció l’ambient de la nostra casa s’assequi a Farmàcies Queralt disposem dels millors humidificadors, garanteix la humitat adequada en la teva llar per evitar que les mucoses s’assequin i siguin més vulnerables davant els virus.
  • Allunyar l’estrès, el descans i la relaxació cuida el nostre sistema immune.

Esperem que amb aquests consells eviteu la temuda grip i els molests refredats, us ha agradat aquest post, comenteu i compartiu.

Gràcies per llegir-nos sempre.