Complements Antiedat que pots trobar a la nostra Farmàcia

Hola!

Avui us volem parlar d’un dels problemes dels quals més es parla al llarg dels anys: els tractaments i complements antiedat. Des de l’antiguitat s’ha buscat la fórmula de la joventut eterna, encara no existeix aquesta fórmula però la ciència avança i tenim disponibles molts complements antiedat que res han d’envejar a l’elixir de la joventut.

Normalment utilitzem productes de bellesa com cremes antiarrugues, sèrum i ens oblidem de cuidar-nos per dins. Utilitzar aquests complements, prèvia consulta, complementarà i evitarà els signes de l’envelliment en l’organisme. A més de cuidar la teva pell per fora, protegeixen l’organisme de l’envelliment prematur.

¿Què ens ofereixen els complements Antiedat?

En Farmàcies Queralt pots trobar una gran varietat de complements alimentaris que aconsegueixen rejovenir l’organisme i frenen l’envelliment.

Abans de començar a prendre qualsevol complement alimentari recomanem que ens visitis, t’aconsellarem el complement antiedat que s’ajusti a les teves necessitats. Recorda que no tots actuen igual per a tots, per la qual cosa és recomanable la consulta i seguiment individual.

Els compostos antiedat estan composts entre uns altres per antioxidants com la vitamina C o el coenzim Q10, seleni, zinc… També poden afegir a la seva composició regeneradors cel·lulars com el resveratrol, un component del raïm que després d’exhaustius estudis demostra una acció antienvelliment.

Accions dels complements Antiedat:

  • Evitar l’envelliment de la pell.
  • Ens ajuda a reduir les arrugues.
  • Allarga la vida de les nostres cèl·lules.
  • Lluita contra els radicals lliures.
  • Aporten a la pell elasticitat, lluminositat i hidratació.
  • Tenen un alt índex d’eficàcia.

Si t’ha agradat el post d’avui, et convidem que el comparteixis en les teves xarxes socials.

Gràcies per llegir-nos i fins al pròxim post.