Combatre l’excés dels àpats

Durant aquests dies de festes tenim la predisposició a menjar més del compte, per aixó us deixem unes recomanacions saludables.

Els preparats farmacèutics de plantes medicinals faciliten les digestions, eliminen toxines i depuren l’organisme. Consulta’ns quin producte s’adapta millor a les teves necessitats.

La ingesta d’ aliments pesats i el consum d’alcohol, combinació que se sol donar durant les celebracions i àpats familiars nadalencs, pot ocasionar trastorns com ara digestions pesades o empatxos. “Durant el Nadal és freqüent menjar més del que és habitual, sobretot aliments rics en greixos, més calòrics i més difícils de digerir”.

PLANTES PER A LA DIGESTIÓ

La camamilla, per les seves propietats antiinflamatòries, antiespasmòdiques i carminatives, és un dels principals remeis contra els estómacs delicats, ja que ajuda a desinflamar, calma els recargolaments i ajuda a expulsar els gasos sobrants que produeixen inflor. També ho són el boldo, el cardamom, el marduix, el ruibarbre, l’hisop, la vinagrella, la til·la…

DEPURAR L’ORGANISME

Els preparats farmacèutics a base de te verd són molt bons complements per aconseguir el drenatge i cremar el greix.

El te verd és diürètic, ajuda a la neteja del ronyó i, a més, és antioxidant. Altres plantes són la dent de lleó i el te de Java, amb efecte diürètic.

RECOMANACIONS

Per evitar trastorns com les cremors, la distensió abdominal o les nàusees, aconsellem planificar els àpats i incloure-hi plats lleugers, menjar petites quantitats de tot, limitar el consum de dolços, contrarestar les celebracions assenyalades amb àpats més light la resta de dies, substituir el cafè per infusions i evitar les begudes ensucrades i l’alcohol, en la mesura que sigui possible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.