Com tenir cura d’una pell seca

Benvingudes al nostre bloc,

La pell necessita que la cuidem durant tot l’any però especialment en aquesta època hem d’estar més pendents, ja que el clor de les piscines i el sol són factors que fan que la pell quedi menys hidratada.

Us deixarem uns consells perquè tingueu cura de la vostra pell:

  • Comencem per la higiene diària, heu d’utilitzar sabons específics pel tipus de pell que tingueu, en aquest cas de pell seca, ha de ser un sabó suau, amb urea. La urea contribueix a reduir la pèrdua d’aigua i ajuda a mantenir la hidratació de la pell.
  • L’aigua de la dutxa no ha de ser molt calenta, perquè dilata els porus i la pell s’irrita.
  • Després de la higiene toca la hidratació, la crema hidratant pot ser de mantega de Karité o oli d’ametlles. Apliqueu-la immediatament després de la dutxa per què l’absorció de la crema és més potent.
  • La roba és millor que sigui de materials naturals, com el coto o la seda. I a l’hora de rentar-la és millor no utilitzar detergents amb colorants o perfums.
  • La pell també es pot hidratar per dins, és a dir, bevent un mínim de litre i mig d’aigua per mantenir la humitat de la pell.
  • L’alimentació ha de ser rica en vitamines i omega3. Els aliments de fulla verda, la fruita, el peix contenen nutrients per la pell. Heu de portar una dieta equilibrada.

Tingueu cura de la vostra pell, si necessiteu qualsevol informació sobre quins productes són els més adients per la vostra pell, us assessorarem encantades.

Fins aquí el post d’avui, esperem que us hagi estat interessant.

Bon estiu a totes.

 

 

One thought on “Com tenir cura d’una pell seca

Comments are closed.