Com prevenir les taques a la pell

Com tots sabem, amb l’arribada de la primavera, arriben també més hores de sol i, per tant, més hores d’exposició.

En aquest post us parlarem de les taques de la pell que són les conseqüències de no mantenir una bona hidratació i una bona cura de la nostra pell abans de l’exposició solar. Sobretot les parts del nostre cos que estan més exposades i més sensibles són el rostre, coll i les mans.

La causa principal de l’aparició de taques són els raigs solars. Les taques són agrupacions de melanina, el pigment responsable del color dels ulls, la pell i els cabells, que s’activa per l’acció del sol.

Comencen els dies assolellats i és molt important evitar els efectes nocius del sol pels que haureu de comprovar que la crema hidratant diària que utilitzeu tingui un factor de protecció. Heu de recordar que per l’activitat diària és suficient un factor d’índex baix, però les activitats esportives a l’aire lliure o les exposicions prolongades al sol necessitaran addicionar un protector solar amb índex de protecció més elevat.

Hi ha diferents tipus de pell, pel que també existeixen productes amb factor de protecció diferents.

Per una pell clara es necessitarà un factor de protecció alt (FP 50) i per una pell fosca es necessitarà un factor de protecció més baix (FP 30).

Si no saps quin factor de protecció necessites, visita’ns a la nostra farmàcia i t’aconsellarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.